Valtinger Greek Harvest Ale

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 684, Valtinger Greek Harvest Ale, Ελληνική pale ale μπύρα με 6,3% αλκοόλ και 30 IBUs. Παρασκευάζεται από τη Valtinger στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης (Sknipa Microbrewery). Πρόκειται για τη τρίτη ετικέτα του Θανάση Μισάλτη και η πρώτη της νέας σειράς "fresh & curious". Περισσότερα για τον Θανάση και πρώτη του ετικέτα, την Valtinger Golden Honey Ale, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η Greek Harvest Ale είναι μια μπύρα στη συνταγή της οποίας χρησιμοποιήθηκε εξολοκλήρου Ελληνικός λυκίσκος από την MYTHODEA HOPS από το Βραχάτι Κορινθίας αλλά και λυκίσκος μεγαλωμένος στον μπαχτσέ του Θανάση στην Χαλκιδική :

  
Το χρώμα της είναι σκουρόξανθο, ελάχιστα θολό με αρκετό συνεκτικό, ελαφρώς μπέζ αφρό μεγάλης διάρκειας. Τα αρώματά της είναι ευχάριστα, ισορροπημένα μεταξύ λυκίσκου και βύνης, με ευχάριστες κι απαλές νότες καραμέλας, λυκίσκου, ανθών και ξηρών καρπών. Το σώμα της είναι ελαφρύ με μέση ανθράκωση. Η γεύση της είναι πολύ καλή, ξεδιψαστική κι ευκολόπιοτη, ξηρή με γήινες νότες γρασιδιού και με μια ελαφριά πικράδα στη μέσης διάρκειας επίγευση της.



Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland