Dreamer Chroma Session IPA

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 753, Dreamer Chroma Session IPA, Ελληνική session ipa μπύρα με 4,6% αλκοόλ και 20 IBUs από την Dreamer Brewng, τους αγαπημένους μας νομάδες ζυθοποιούς από τη Βέροια, Στέλιο Αφεντούλη και Μαρία Αλεξανδρίδου για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ. Για όλες τους τις δημιουργίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Η Chroma είναι μια one-off ετικέτα της Dreamer Brewng, κυκλοφόρησε στα μέσα του Ιουνίου που μας πέρασε. Ζυθοποιήθηκε και εμφιαλώθηκε στη Ζυθοποιία Πηνειού και στην ζυθοποίησή της χρησιμοποιήθηκαν Azzaca & Talus λυκίσκοι.

Περνώντας στη γευσιγνωσία της μπύρας, το χρώμα της είναι hazy κιτρινόξανθο, με λευκό αφρό μέσης συνοχής και διάρκειας. Έχει υπέροχα hoppy αρώματα, με έντονες νότες τροπικών κυρίως φρούτων, ανανά, μάνγκο και ροδάκινο. Το σώμα της είναι μεσαίο και με κανονική ανθράκωση. Η γεύση της είναι πάρα πολύ καλή, ευκολόπιοτη, φρουτώδης, γλυκόπιοτη και φυσικά άκρως καλοκαιρινή, με νότες αντίστοιχες των αρωμάτων! Τέλος η επίγευσή της είναι επίσης γλυκόπικρη με ελάχιστη πικράδα και μεγάλη διάρκεια!

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland