ΣΧΕΤΙΚΑ

Αυτό το blog είναι το ταξίδι μου στον κόσμο της μπύρας. 

Αφορμή για το ταξίδι στάθηκε η αγορά 5-6 διαφορετικών μπουκαλιών μπύρας (από ένα τεμάχιο) για τη συλλογή από καπάκια του γιου μου. Στη συνέχεια μπήκε και δεύτερος στόχος μια που ήταν αρχή καλοκαιριού 2015: Μία μπύρα την ημέρα, για όσο επιτρέπουν οι συνθήκες. Το αποτέλεσμα είναι το παρών μπυρολόγιο, ένα ημερολόγιο δηλαδή με ... μπυρομέρες!

Κάθε μπύρα που άνοιγα την φωτογράφιζα και την ανέβαζα στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook, με κάποιο λακωνικό συνήθως σχόλιο . Σιγά σιγά το απλό σχόλιο μετεξελίχθηκε σε πληροφορίες για την μπύρα και για τη ζυθοποιία που την παράγει. Η πρώτη ανάρτηση στο προσωπικό μου προφίλ facebook έγινε στις 13/06/2015 ενώ η δημιουργία του blog και της παρούσας facebook σελίδας στο ξεκίνησε σχεδόν ένα χρόνο μετά. Ήταν η μπυρομέρα υπ’ αριθμ. 153, 20 Ιουνίου 2016, με την μπύρα “Achel Bruin”. 

Από αυτήν την μπύρα και μετά, στο τέλος κάθε ανάρτησης περιέχονται και οι σχετικοί συνδέσμοι (links) προς τις σελίδες των οποίων κομμάτια χρησιμοποιήθηκαν στην ανάρτηση. Σε όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις δεν υπάρχουν πηγές διότι απλά η μεταφορά έγινε αυτούσια από τις αναρτήσεις του προσωπικού facebook προφίλ, και σ΄ εκείνες δεν τις ανέγραφα. 


Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα!

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις

AMMOUSA IPA

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Sknipa Bold

Johnnies’ Beer Hefeweizen

Nikos Georgiou American Pale Ale

SALONIKIA

AMMOUSA GOLDEN NEIPA

Στάλα Strong Ale

Στάλα Pale Ale

De’KA 5