The Crow

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 540, The Crow, Ελληνική stout μπύρα με 5,1% αλκοόλ. Παρασκευάζεται από την Midnight Circus Gypsy Brewing σε συνεργασία με τη Μικροζυθοποιία ΧίουΕίναι δηλαδή αποτέλεσμα "νομαδικής" ζυθοποίησης όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται η ζυθοποίηση στις εγκαταστάσεις μικροζυθοποιείων που ανήκουν σε τρίτους, και συγκεκριμένα είναι το τρίτο λιθαράκι των δύο νέων ζυθοποιών που απαρτίζουν την Midnight Circus, της Μυρσίνης και του Λουκά, στην ελληνική σκηνή της craft μπύρας. Αξίζει να διαβάσετε την συνέντευξη των δύο νέων ζυθοποιών που απαρτίζουν την Midnight Circus, στο popaganda.gr.
Θυμηθείτε τα δύο πρώτα λιθαράκια τον Μονοφθαλμο Jack και τη Ντάμα Κούπα εδώ κι εδώ αντίστοιχα.
Το Κοράκι είναι η εκδοχή των ζυθοποιών για το ένατο χαρτί της Τράπουλας Ταρώ, τον Ερημίτη (IX). Το Κοράκι μοναχικό στην πιο ψηλή κορυφή του βουνού, ως Ερημίτης, συμβολίζει την εξέλιξη, την επιτυχία, την επίγνωση της πορείας του & την προσήλωση στον στόχο.
Το χρώμα του κορακιού δεν θα μπορούσε φυσικά παρά να ήταν κατάμαυρο με πυκνό, κρεμώδη καφέ αφρό μικρής διάρκειας. Τα αρώματά της είναι απαλά, βυνώδη, με νότες καφέ και σοκολάτας. Το σώμα της είναι μέτριο με αρκετή ανθράκωση για stout, και η γεύση της ιδιαίτερα ευχάριστη, απαλή, με νότες καραμελωμένης βύνης και πικρής σοκολάτας, ελαφρώς γλυκιά στην αρχή και λίγο πιο πικρή στη συνέχεια. Τέλος, η επίγευση της είναι πικρή με ένα ελαφρύ καβούρδισμα και μικρή σχετικά διάρκεια.

Πηγή: www.facebook.com


Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland