Toul's Brews - The return

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 740, Toul's Brews - The return, Ελληνική dry hopped pale ale μπύρα με 5% αλκοόλ. Παράγεται στο Βασιλικό Αχαΐας από την μικροζυθοποιία Toul's Brews

Η μικροζυθοποιία απαρτίζεται από 2 αδέρφια τον Ηλία και Γιώργο Τουλιάτο, γνωστούς και ως Toul's Bros. Μια ιδέα που γεννήθηκε ενώ βρίσκονταν στο εξωτερικό και τους έφερε πίσω στα πάτρια εδάφη για να την υλοποιήσουν. Έτσι, το 2018 η μικροζυθοποιία the Toul’s Brews με έδρα την Πάτρα, ξεκίνησε την παραγωγή και διάθεση φρέσκιας και απαστερίωτης μπύρας. Συνδυάζοντας εμπειρία και γνώσεις από διάφορα πεδία (ο Γιώργος είναι μηχανολόγος μηχανικός και ο Ηλίας τεχνολόγος τροφίμων) οι δύο ζυθοποιοί παράγουν ποιοτική μπύρα και με την πεποίθηση πως η μπύρα δεν έχει εποχή και μπορείς να την απολαμβάνεις όλο τον χρόνο μόνη της ή σε συνδυασμό με την κατάλληλη γεύση.

Το χρώμα της είναι χαλκόξανθο με αρκετό, συνεκτικό, λευκό αφρό μεγάλης διάρκειας. Τα αρώματά της, απελευθερώνονται με το άνοιγμα της φιάλης, είναι έντονα  βυνώδη με υπέροχες νότες εσπεριδοειδών φρούτων αλλά και κωνοφόρων. Το σώμα της είναι ελαφρύ προς μεσαίο με αρκετή ανθράκωση. Η γεύση της είναι πάρα πολύ καλή, φρουτώδης, ευκολόπιοτη, δροσιστική με ευχάριστη πικράδα. Τέλος, και η επίγευση είναι επίσης ελαφρώς πικρή, και μεγάλης διάρκειας.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland