Dreamer Madhop IPA

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 741, Dreamer Madhop IPA, Ελληνική hazy India Pale Ale μπύρα με 6% αλκοόλ από την Dreamer Brewng, τους αγαπημένους μας νομάδες ζυθοποιούς από τη Βέροια, Στέλιο Αφεντούλη και Μαρία Αλεξανδρίδου για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Η Madhop είναι η δεύτερη μόνιμη  ετικέτα της Dreamer Brewng (μετά την Crafty Lager), ζυθοποιήθηκε και εμφιαλώθηκε στη Ζυθοποιία Πηνειού, και στην ζυθοποίησή της χρησιμοποίησαν βύνες κριθαριού, σιταριού, νιφάδες βρώμης, και από λυκίσκους, τους ιδιαίτερα αρωματικούς Mosaic & Citra!

Το χρώμα της είναι hazy κιτρινόξανθο, με αρκετό, λευκό αφρό μέσης συνοχής και διάρκειας. Έχει υπέροχα hoppy αρώματα, με έντονες νότες εσπεριδοειδών αλλά και τροπικών φρούτων, γκρέιπφρουτ, ανανά, και μάνγκο. Το σώμα της είναι μεσαίο και με κανονική ανθράκωση. Η γεύση της είναι πάρα πολύ καλή, ευκολόπιοτη, χυμώδης και φρουτώδης όπως πρέπει, γλυκόπιοτη και γλυκόπικρη, με νότες αντίστοιχες των αρωμάτων! Τέλος η επίγευσή της είναι επίσης γλυκόπικρη με ευχάριστη πικράδα και μεγάλη διάρκεια!


Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland