Σόλο Socca World Cup

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 660, Σόλο Socca World Cup, Ελληνική, αφιλτράριστη, pale ale μπύρα με 5,5% αλκοόλ και 18 IBUs. Ζυθοποιήθηκε σε περιορισμένη παραγωγή 4500 συλλεκτικών φιαλών από την κρητική ζυθοποιία Σόλο, αποκλειστικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μίνι Ποδοσφαίρου για το 2019 που έλαβε χώρα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, από τις 12 έως τις  20 Οκτωβρίου 2019. Διοργανώθηκε για δεύτερη φορά από το ιδρυθέν στα τέλη του 2017, International Socca Federation, με τη συμμετοχή 40 εθνικών ομάδων και  τηλεοπτική προβολή σε περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου! Δείτε παρακάτω το επίσημο βίντεο παρουσίασης της Σολο Socca World Cup:



Για την ιστορία, το τρόπαιο κατέκτησε η Ρωσία κερδίζοντας 3-2 την Πολωνία στον τελικό, ενώ η Ελλάδα κατέλαβε την 3η θέση κερδίζοντας στον μικρό τελικό την Μολδαβία με σκορ 2-1.
Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα όλων των αγώνων εδώ. Η πρώτη διοργάνωση έγινε στη Λισαβώνα το 2018, το τρόπαιο κατέκτησε η Γερμανία κερδίζοντας 0-1 την Πολωνία στον τελικό, ενώ η Ελλάδα έφτασε μέχρι την φάση των 16 όπου έχασε 4-3 από τη Ρωσία.

Tο χρώμα της Socca μπύρας είναι ξανθό, θολό με αρκετό, λευκό, συνεκτικό αφρό μεγάλης διάρκειας. Τα αρώματά της είναι βυνώδη αλλά και hoppy σε ισορροπία, με γήινες νότες και νότες εσπεριδοειδών. Το σώμα της είναι ελαφρύ με αρκετή ανθράκωση. Η γεύση της είναι πάρα πολύ καλή, μεστή, ξεδιψαστική, ξηρή και ελάχιστα πικρή. Τέλος, η επίγευσή της είναι μέσης διάρκειας και χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερα ευχάριστη πικράδα.

Πηγή: solobeer.gr



Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland