Edge Brewing Apassionada


Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 471, Edge Brewing Apassionada, Ισπανική φρουτόμπυρα-ξινόμπυρα με 4% αλκοόλ και μόλις 3 IBUs, από τη ζυθοποιία Edge Brewing στη Βαρκελώνη. Περισσότερα για τη  ζυθοποιία εδώ.
Για την ιστορία, πριν την Apassionada, η Edge Brewing κυκλοφόρησε μια παρόμοια collaboration beer σε συνεργασία με τη Νορβηγική μικροζυθοποιία Lindheim Ølkompani, με το όνομα "Lords of Acid". Μετά από αυτήν λοιπόν τίποτα δεν μπορούσε να τους σταματήσει από το να φτιάξουν την καθαρά δική τους εκδοχή! Ζυθοποιημένη με πάθος για τους παθιασμένους όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ετικέτα!
Έχει θολό κοκκινωπό χρώμα και λιγοστό αφρό μικρής διάρκειας! Τα αρώματά της είναι φρουτώδη, με νότες λεμονιού και πορτοκαλιού, και φυσικά passionfruit! Η γεύση της είναι ιδιαίτερα ξεδιψαστική, όξινη, στυφή, με τα φρούτα του πάθους και το μάνγκο να της προδίδουν έναν χαρακτήρα που επιφέρει ρίγη ευχαρίστησης σε όσους αρέσκονται στα ξινά! Τέλος η επίγευσή της είναι μεγάλης διάρκειας, όξινη, ξηρή και με ευχάριστα ... μουδιάσματα στη γλώσσα!

Πηγή: edgebrewing.com




Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland