Charma Dunkel

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 464, Χάρμα Dunkel, Ελληνική βαρελίσια αφιλτράριστη dunkel μπύρα με 5,5% αλκοόλ, από την Κρητική Ζυθοποιία στα Χανιά. Περισσότερα για τη ζυθοποιία εδώ.
H Χάρμα Dunkel έχει μαύρο χρώμα με πυκνό και κρεμώδη αφρό καφέ χρώματος. Καταναλώθηκε εντός του χώρου που έλαβε μέρος το Athens Beer Festival 2018, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, όπως και η Χάρμα AustralianLager τηςπροηγούμενης μπυρομέρας 463.
Ανήκει στη βασική σειρά μπυρών της Χάρμα και είναι διαθέσιμη όλο τον χρόνο. Διατίθεται πάντα σε βαρέλι και παρασκευάζεται στα πρότυπα των Munich dark, γνωστή ως dunkel, το παραδοσιακό στυλ μπύρας των Βαυαρέζικων χωριών. Έχει ευχάριστα απαλά αρώματα καβουρδισμένης βύνης και καραμέλας, μεσαίο σώμα και μέση ενανθράκωση.
Έχει υπέροχη πλούσια γεύση, με νότες καραμέλας, δαμάσκηνου, πικρής σοκολάτας και καφέ, και μια ελαφριά πικράδα που της προσδίδει ο λυκίσκος και ισορροπεί τη γλυκιά γεύση της βύνης! Είναι ιδιαίτερα ευκολόπιοτη με γλυκόπικρη επίγευση μέσης διάρκειας. Από τις αγαπημένες μου ελληνικές dunkel!




Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland