Queen of Hearts

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 513, Queen of Hearts, Ελληνική red ale μπύρα με 5% αλκοόλ. Παρασκευάζεται από την Midnight Circus Gypsy Brewing σε συνεργασία με τη Λακωνική Ζυθοποιία στο Γύθειο. Είναι δηλαδή αποτέλεσμα "νομαδικής" ζυθοποίησης όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται η ζυθοποίηση στις εγκαταστάσεις μικροζυθοποιείων που ανήκουν σε τρίτους!
Αξίζει να διαβάσετε την συνέντευξη των δύο νέων ζυθοποιών που απαρτίζουν την Midnight Circus, στο popaganda.gr αλλά και να δείτε τη ίδια την Queen of Hearts να μας αυτοσυστήνεται μέσα από αυτό εδώ το video.
Έχει σκούρο ξανθοκόκκινο χρώμα, με εκρού και πυκνό κρεμώδη αφρό μεγάλης διάρκειας ο οποίος σταδιακά μειώνεται σ' ένα στρώμα που μένει σχεδόν μέχρι το τέλος, σχηματίζοντας όμορφα σχέδια στα τοιχώματα του ποτηριού. Τα αρώματά της είναι απαλά, βυνώδη, με νότες καραμέλας και ξηρών καρπών. Το σώμα της είναι μέτριο με αυξημένη ενανθράκωση και η γεύση της ιδιαίτερα ευχάριστη, έντονη, ξηρή, ξεδιψαστική, γλυκιά στην αρχή και λίγο πιο πικρή στη συνέχεια. Τέλος, η επίγευση της είναι ελαφρώς πικρή με μικρή σχετικά διάρκεια.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland