Astroblaster

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 545, Astroblaster, Ελληνική Hazy IPA μπύρα με 7,2% αλκοόλ, 9 EBC & 35 IBUs από την gypsy ζυθοποιία Satyr Brews, στις εγκαταστάσεις της Noctua Μικροζυθοποιίας για λογαριασμό της εταιρείας γραφιστικής Bend Design στην Καλλιθέα Αττικής και το ποδηλατικό café bar "RIDE cycle culture café" στα Χανιά, στο οποίο μπορείς να νοικιάσεις ποδήλατο, να κάνεις σέρβις στο δικό σου και φυσικά να απολαύσεις μοναδικές μπύρες (και όχι μόνο).
Πρόκειται για μια once off διαστημική συνταγή που ξεκίνησε το διαστρικό της ταξίδι τον Φεβρουάριο του 2019. Φέρει το όνομα του γνωστού arcade παιχνιδιού SEGA της δεκαετίας του '80. Θυμηθείτε το οι παλαιότεροι εδώ.
Στη ζυθοποίησή της χρησιμοποιήθηκαν βύνη κριθαριού, Golden Promise, βύνη βρώμης Golden Naked Oats, βύνη σιταριού και νιφάδες βρώμης, λυκίσκος αποκλειστικά Mosaic και φυσικά σεωδόσεις αλα Satyr Brews, και η περίφημη μαγιά των Strange Brew.
Στα της μπύρας τώρα, το χρώμα της είναι κιτρινόξανθο ομιχλώδες με παχύ, λευκό, πυκνό αφρό μεγάλης διάρκειας. Έχει έντονα αρώματα εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων. Το σώμα της είναι φουλ γεμάτο και με μέση ανθράκωση. Η γεύση της είναι πραγματικά υπέροχη, γλυκόπικρη, με νότες γκρέιπφρουτ και μάγκο! Τέλος έχει γλυκιά επίγευση, ελάχιστα πικάντικη και μεγάλης διάρκειας!



Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland