Dreamer Vic Secret IPA

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 550, Dreamer Vic Secret IPA, Ελληνική IPA μπύρα με 6,7% αλκοόλ και 60 IBUs από την Dreamer Brewing, τους αγαπημένους μας νομάδες ζυθοποιούς από τη Βέροια, Στέλιο Αφεντούλη και Μαρία Αλεξανδρίδου για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
Η Vic Secret IPA είναι η επετειακή τους μπύρα, την οποία ζυθοποίησαν για να γιορτάσουν τον ένα χρόνο ζωής (εμπορικής)! Παρήχθηκε και εμφιαλώθηκε στην πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης (Sknipa Microbrewery), και στη ζυθοποίησή της χρησιμοποίησαν βύνες κριθαριού και σιταριού, νιφάδες βρώμης και γενναίες ποσότητες του ιδιαίτερα αρωματικού Αυστραλέζικου λυκίσκου Vic Secret, από τον οποίο δανείστηκε και το όνομά της, και διπλό dry-hopping με Citra Cryo hops!
Στα της μπύρας τώρα, το χρώμα της είναι θολό χαλκόξανθο, με λευκό, πυκνό αφρό μεγάλης διάρκειας. Έχει έντονα αρώματα τροπικών φρούτων, ανανά, μάνγκο και ροδάκινο και απαλές νότες πεύκου. Το σώμα της είναι γεμάτο και με μέση ανθράκωση. Η γεύση της είναι πραγματικά υπέροχη, γλυκόπικρη, με φρουτώδεις νότες ανανά και μάγκο! Τέλος έχει γλυκόπικρη επίγευση, ...τροπική και μεγάλης διάρκειας!



Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Lagunitas IPA

Astroblaster

ΛΑΤΙΝΑ

Argos Star Lager

Blonder Bräu

Ψυχή του πάρτι

McFarland