Dreamer Rising Fever NEIPA

 

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 728, Dreamer Rising Fever NEIPA, Ελληνική New England India Pale Ale μπύρα με 6,1% αλκοόλ από την Dreamer Brewing, τους αγαπημένους μας νομάδες ζυθοποιούς από τη Βέροια, Στέλιο Αφεντούλη και Μαρία Αλεξανδρίδου για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
Η Rising Fever NEIPA είναι η έβδομη ετικέτα της Dreamer Brewing, ζυθοποιήθηκε και εμφιαλώθηκε στη Ζυθοποιία Πηνειού, και στην ζυθοποίησή της χρησιμοποίησαν βύνες κριθαριού, σιταριού, νιφάδες βρώμης και σιταριού, και από λυκίσκους, τους ιδιαίτερα αρωματικούς Nelson Sauvin από τη Νεα Ζηλανδία & τον πασίγνωστο Citra από την Αμερική!

Περνώντας στη γευσιγνωσία της μπύρας, το χρώμα της είναι θολό κιτρινόξανθο, με λιγοστό σχετικά, λευκό αφρό μέσης διάρκειας. Έχει υπέροχα hoppy αρώματα, με έντονες νότες εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων, ανανά, μάνγκο και ροδάκινο. Το σώμα της είναι μεσαίο και με κανονική ανθράκωση. Η γεύση της είναι καταπληκτική, ευκολόπιοτη, χυμώδης και φρουτώδης, γλυκόπιοτη με νότες αντίστοιχες των αρωμάτων! Τέλος η επίγευσή της είναι γλυκόπικρη με μια πολύ ελαφριά πικράδα και μεγάλη διάρκεια. Με δυο λόγια, πρόκειται για πραγματικά σωστή New England IPA, άξιος αντιπρόσωπος του ιδιαίτερα δημοφιλούς αυτού είδους!


Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland