Iron Maiden Trooper Fear of The Dark

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 719, Iron Maiden Trooper Fear of The Dark, Βρετανική stout μπύρα αγγλικού τύπου με 4,5% αλκοόλ, από τους Iron Maiden και τη ζυθοποιία Robinsons στο Stockport λίγο έξω από το Manchester της Αγγλίας! Περισσότερα για τη ζυθοποιία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η Trooper Fear of The Dark κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020 μαζί με την Iron Maiden Trooper IPA και αποτέλεσε την 8η προσθήκη στη σειρά Trooper. Μπορείτε να διαβάσετε για αυτές που έχουν ήδη περάσει από τις σελίδες του παρόντος μπυρολογίου εδώ!
Η σημερινή Trooper μπύρα φέρει το όνομα του 9ου studio album και του ομώνυμου τραγουδιού του διάσημου heavy metal συγκροτήματος, το οποίο κυκλοφόρησε το 1992. Στην ετικέτα απεικονίζεται η μασκότ του συγκροτήματος ως είθισται, ο Eddie να φοράει τα ρούχα που φοράει ο Bruce Dickinson επί σκηνής στο Legacy of the Beast World Tour στην εκτέλεση του Fear of The Dark.

Περνώντας στη γευσιγνωσία της Trooper Fear of The Dark, έχουμε μια αφροζύμωτη, μαύρη, φιλτραρισμένη μπύρα με αρκετό καφέ αφρό μέσης συνοχής και διάρκειας. Τα αρώματα της είναι τα τυπικά μιας αγγλικής stout, με ευχάριστες νότες καβουρδισμένης βύνης και σοκολάτας. Η γεύση της είναι ευχάριστη, ευκολόπιοτη, βυνώδης, ελαφρώς πικάντικη με νότες σοκολάτας και με απαλή πικράδα. Το σώμα της είναι μεσαίο με μέση ανθράκωση. Τέλος, η επίγευσή της είναι πικρή με νότες ψημένης βύνης και μέση διάρκεια!

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland