ΧΑΟΣ Brews Locki


Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 715, Locki, Ελληνική pale ale μπύρα με 5,6% αλκοόλ και 39 IBU από τη Μικροζυθοποιία - Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Χάος" στα Χανιά. Περισσότερα για τη ζυθοποιία  μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Η Locki κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη εν μέσω του 2ου #covid19 lockdown, όνομα και πράμα δηλαδή, και γιαυτό το λόγο κυκλοφόρησε αποκλειστικά σε φιάλες κι όχι σε βαρέλι όπως συνηθίζει η ζυθοποιία υπό κανονικές συνθήκες. Στη ζυθοποίησή της χρησιμοποιήθηκαν Sabro και Mosaic λυκίσκοι, δίνοντας στη γεύση ένα χαρακτήρα τροπικών φρούτων.
Η σημερινή pale ale είναι χειροποίητη, απαστερίωτη, ξανθιά, θολή μπύρα, με λευκό συνεκτικό, κρεμώδη, αφρό μεγάλης διάρκειας. Τα αρώματα της είναι έντονα, φρουτώδη, με νότες εσπεριδοειδών αλλα και τροπικών φρούτων, ανανά και μάνγκο. Το σώμα της είναι μεσαίο με μέση ανθράκωση. Η γεύση της είναι πάρα πολύ καλή, ευκολόπιοτη, γλυκόπικρη, με φρουτώδεις νότες αντίστοιχες των αρωμάτων. Τέλος η επίγευσή της είναι ελαφρώς πικάντικη, γλυκόπικρη με μια ελαφριά πικράδα και μεγάλη διάρκεια.

Πηγή : www.facebook.com


Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Lagunitas IPA

Astroblaster

ΛΑΤΙΝΑ

Argos Star Lager

Blonder Bräu

Ψυχή του πάρτι

McFarland