Faistos Honey Saison

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 648, Faistos Honey Saison, Ελληνική honey saison μπύρα με 4,6% αλκοόλ από την Ζουριδάκης Α.Ε., τα γνωστά καταστήματα Κρητικών παραδοσιακών προϊόντων. Ζυθοποιήθηκε στη Notos Brewery - Πρότυπη Μικροζυθοποιία Ηρακλείου.
Η οικογένεια Ζουριδάκη, με τα 5 καταστήματα Κρητικών παραδοσιακών προϊόντων σε Πιτσίδια, Μάταλα, Πειραιά, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποφάσισε ανάμεσα στα τόσα τοπικά προϊόντα να προσθέσει και την τοπική μπύρα. Πρόκειται για μια φρέσκια, αφιλτράριστη, απαστερίωτη, ξανθιά, αρωματική μπύρα η οποία περιέχει κρητικό θυμαρίσιο μέλι, παραγωγή της οικογένειας φυσικά!

Tο χρώμα της Faistos είναι ξανθό, θολό, με λευκό, συνεκτικό αφρό αρκετά μεγάλης διάρκειας. Τα αρώματά της είναι ευχάριστα, βυνώδη, με απαλές νότες μελιού. Το σώμα της είναι ελαφρύ προς μεσαίο με αρκετή ανθράκωση. Η γεύση της είναι πάρα πολύ καλή, γλυκόπιοτη και γλυκόπικρη, με ελαφριές νότες ανθών, εσπεριδοειδών και μελιού. Τέλος η επίγευσή της είναι μέσης διάρκειας με μια ευχάριστη, διακριτική πικράδα.


Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Lagunitas IPA

Astroblaster

ΛΑΤΙΝΑ

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

Blonder Bräu

Estrella Galicia