Dreamer Crafty Lager

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 601, Dreamer Crafty Lager, Ελληνική lager μπύρα με 4,7% αλκοόλ από την Dreamer Brewing, τους αγαπημένους μας νομάδες ζυθοποιούς από τη Βέροια, Στέλιο Αφεντούλη και Μαρία Αλεξανδρίδου για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Η Crafty Lager είναι η τρίτη ετικέτα της Dreamer Brwng, και πρώτο πράγμα που παρατηρούμε σε αυτή είναι η αποκοπή των 2 φωνηέντων από τη λέξη Brewing. Και αυτή παρήχθηκε και εμφιαλώθηκε στην Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης (Sknipa Microbrewery), και στην ζυθοποίησή της χρησιμοποίησαν εκτός από τις βύνες κριθαριού και νιφάδες καλαμποκιού!

Στα της μπύρας τώρα, το χρώμα της είναι ξανθοκίτρινο, σχεδόν σαν την ετικέτα, με λευκό, πυκνό και συνεκτικό αφρό μεγάλης διάρκειας. Έχει τα ευχάριστα βυνώδη αρώματα των απαστερίωστων lager, με κάποιες απαλές νότες λυκίσκου, ιδιαίτερα αναζωογονητικές και λίγο όξινες. Το σώμα της είναι μεσαίο και με αρκετή ανθράκωση. Η γεύση της είναι πάρα πολύ καλή, γλυκόπιοτη, με όξινες νότες λεμονιού που την καθιστούν ιδιαίτερα ξεδιψαστική! Τέλος η επίγευσή της είναι μέσης διάρκειας, ξηρή και λίγο πικάντικη, ενώ συνολικά είναι μια ευκολόπιοτη craft lager μπύρα που μπορεί το ίδιο εύκολα να συνοδεύσει κάποιο φαγητό ή να την απολαύσει κανείς μόνη της!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland