Papa Nero

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 606, Papa Nero, Ελληνική session IPA μπύρα με 3,8% αλκοόλ, από τη Μικροζυθοποιία Θεσσαλίας. Η ονομασία της μπύρας προέρχεται από την γνωστή παραλία του Ανατολικού Πηλίου, Παπά Νερό, 55 χλμ από τον Βόλο και 4χλμ από το Μούρεσι στη νότια άκρη του Άη Γιάννη.
Η παραλία Παπά-Νερό
Πηγή: http://www.papanero.gr/papa-nero-pilio
Η Papa Nero είναι ξανθιά, θολή, με αρκετό λευκό αφρό μεγάλης διάρκειας. Έχει έντονα hoppy αρώματα που σε πλημμυρίζουν με το άνοιγμα της φιάλης, με νότες εσπεριδοειδών και κωνοφόρων. Έχει ελαφρύ σώμα και αρκετή ανθράκωση. Η γεύση της είναι πραγματικά υπέροχη, ισορροπημένα γλυκόπικρη, και ιδιαίτερα ξεδιψαστική με ευχάριστες φρουτώδεις νότες κίτρου και γρασιδιού. Τέλος, η επίγευσή της είναι μεγάλης διάρκειας και με μια άκρως ευχάριστη ελαφριά πικράδα.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις

Argus (ΕΡΜΗΣ)

AMMOUSA IPA

Sknipa Bold

Johnnies’ Beer Hefeweizen

Nikos Georgiou American Pale Ale

SALONIKIA

AMMOUSA GOLDEN NEIPA

Στάλα Strong Ale

Στάλα Pale Ale

Sknipa Lady