Pay The Ferryman Porter


Μπυρολόγιο ημέρα 326, Pay The Ferryman Porter, Μεξικάνικη porter craft μπύρα με 5% αλκοόλ και 18 IBUs, από την τρίτη μεγαλύτερη ζυθοποιία στο Μεξικό, Cervecería Mexicana στο Tecate, λίγα χιλιόμετρα ανατολικότερα της πόλης Tijuana. Η ζυθοποιία ιδρύθηκε το 1923 και από το Νοέμβριο του 2015 ανήκει στον Μεξικανικό γίγαντα της μπύρας Groupo Modelo, που ανήκει στον παγκόσμιο γίγαντα ΑΒΙnΒev (Anheuser-Busch InBev SA/NV).
Η Pay The Ferryman Porter είναι ένα από τα 6 μέλη της craft σειράς, Day of the Dead (Dia De Los Muertos - Ημέρα των νεκρών), της πρώτης Μεξικάνικης craft σειράς που πέρασε τα σύνορα του Μεξικού. Για 3000 χρόνια οι Αζτέκοι τιμούσαν τον μοναδικό χαρακτήρα των αποθανόντων ατόμων με μια ετήσια γιορτή που σήμερα πλέον λαμβάνει χώρα στις 2 Νοεμβρίου. Οι μπύρες της σειράς "Ημέρα των Νεκρών" παράγονται για τον εορτασμό αυτών των παραδόσεων δίνοντας ιδιαίτερη φροντίδα και στις γεύσεις αλλά και στις συσκευασίες τους. Οι ετικέτες τους έχουν φιλοτεχνηθεί απο γνωστούς καλλιτεχνες του είδους ειδικά για την μεγάλη αυτή γιορτή!
Περνώντας στα της μπύρας, η Pay The Ferryman Porter, έχει μαύρο χρώμα με πλούσιο, πυκνό καφέ αφρό μικρής διάρκειας. Διακρίνονται αρώματα κακάο, ψημένης βύνης και σοκολάτας! Έχει έντονα βυνώδη γεύση, γλυκιά, με νότες καραμέλας, σοκολάτας, καφέ και σχετικά αυξημένη ενανθράκωση. Έντονη είναι και η επίγευση που φερνει λιγο σε βαλσάμικο ξύδι. Οι porter ειναι οι αγαπημένες μου μπύρες και η σημερινή μου άφησε από τις καλύτερες εντυπώσεις.





Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland