Luben Brew


Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 388, Luben Brew, Ελληνική india pale ale μπύρα με 7,3 % αλκοόλ και 55 IBUs. Παρασκευάζεται ΓΙΑ τo γνωστό media portal luben.tv  ΑΠΟ την ζυθοποιία Satyr Brews ΣΤΟ ζυθοποιείο της Noctua Brewery Athens. Ένα τριπλό δηλαδή collaboration με αφορμή τα 5 χρόνια λειτουργίας του luben.tv.
Για την παρασκευή της χρησιμοποιήθηκαν 3 διαφορετικές βύνες, Βεργίνα Pale, Wheat και Oats, 2 διαφορετικοί λυκίσκοι, Simcoe και Mosaic (ακριβή αναλογία δεν αναφέρεται αλλά την ποσότητα την προσδιορίζουν επακριβώς σε τρία ... βαπόρια) και μαγιά US-05 για όσους γνωρίζουν και ενδιαφέρονται.
Με το άνοιγμα της φιάλης το πλούσιο και έντονο άρωμα του λυκίσκου απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα και εντυπωσιάζει! Κατά το σερβίρισμα αποκαλύπτεται η μπύρα, θολή, σκουρόξανθη με λευκό πυκνό αφρό σωστής ποσότητας και μέσης διάρκειας. Διακρίνονται τα αρώματα του λυκίσκου, του λυκίσκου, και του ... λυκίσκου. Η γεύση πικάντικη, σχετικά πικρή, με τις νότες των  τροπικών φρούτων, της καραμέλας και του πεύκου, ξεδιψαστική, και συνοψίζοντας τα όλα σε μια λέξη, ... καταπληκτική. Η επίγευσή της είναι πικρή, έντονη και με διάρκεια.

Πηγή: satyrbrews.gr


Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland