Dreamer Bourbon Oak


Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 377, Dreamer Bourbon Oak, Ελληνική imperial stout μπύρα με 11% αλκοόλ και 75 IBUs. Ποδαρικό λοιπόν για την νέα χρονιά 2018, μια χειροποίητη, σπιτική μπύρα από την Dreamer οικοζυθοποιία στη Βέροια. Περισσότερα για την οικοζυθοποιία από τη Βέροια μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Η μπύρα έχει μαύρο (κατράμι) χρώμα, με ελάχιστο, μικρής διάρκειας αφρό και γεμάτο σώμα. Στη μύτη διακρίνονται τα υπέροχα αρώματα του καφέ, της σκούρας σοκολάτας, της μελάσας, του μπέρμπον και του άφθονου αλκοόλ, τυπικού της κατηγορίας! Στο στόμα οι ανάλογες γεύσεις, σε συνδυασμό με τη χαμηλή ενανθράκωση παραπέμπουν σε παλιό καλό γλυκό κρασί! Οι νότες της πικρής σοκολάτας, του καφέ και της καβουρδισμένης βύνης βρίσκονται σε πλήρη αρμονία δημιουργώντας μια υπέροχη, γλυκιά, πικρή και λιπαρή όσο πρέπει γεύση. Το τελείωμα της είναι γλυκόπικρο κι ελάχιστα όξινο.

Για άλλη μια φορά οι Dreamers, Στέλιος Αφεντούλης και Μαρία Αλεξανδρίδου από τη Βέροια ... ζωγράφισαν με αυτή τους τη συνταγή, στον ... κατάμαυρο καμβά των imperial stout, μιας από τις πιο αγαπημένες μου κατηγορίες μπύρας!



Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Astroblaster

Henninger

ΛΑΤΙΝΑ

Lagunitas IPA

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

Sol