Strange Brew Uncle Jam's Tale #1 Double IPA

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 353, Uncle Jam's Tale #1 Double IPA, Ελληνική Imperial IPA μπύρα με 8,0 % αλκοόλ και 80 IBUs. Παρασκευάζεται από την gypsy ζυθοποιία Strange Brew σε συνεργασία με την Λακωνική Ζυθοποιία στο Γύθειο. Περισσότερα για τη ζυθοποιία στη συνέντευξή τους στο beeroskopio.com.
Μια νέα υπέροχη ετικέτα από την Strange Brew, μια νέα φιγούρα, ένας θείος παραμυθατζής, μας μιλάει για μπύρες κάθε φορά αλλιώτικες, που θα παράγονται μία και μοναδική φορά. Διαφορετικά είδη, ιδέες της στιγμής, παλιές και νέες συνταγές παραλλαγμένες. Η πρώτη ιστορία αφορά μια Double IPA 8% vol, dry-hopped με ένα μίγμα Simcoe, Mosaic & Citra λυκίσκων, η οποία κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε.
Η μπύρα είναι θολή ξανθιά με λευκό πυκνό αφρό και ελαφριά ενανθράκωση την οποία αισθάνεσαι πιο έντονα αν την ανακινήσεις λίγο. Διακρίνονται πλούσια αρώματα πεύκου, κίτρου και λυκίσκου φυσικά. Υπέροχη γεύση αρκετά πικρή και γλυκιά όμως ταυτόχρονα, φρουτώδης με ελάχιστα ξηρή επίγευση! Μου άρεσε πάρα πολύ, την ήπια σχετικά γρήγορα αλλά με μικρές γουλιές, και δεν ξέρω αν ήταν η κούραση της ημέρας, αλλά πάντως με χτύπησε κατακούτελα πριν καν τελειώσει το μπουκάλι!



Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland