KEO


KEO ... Κυπριακή Lager ... έχει σχεδιαστεί από Τσέχους ζυθοποιούς και βασίζεται σε τσεχικές παραδοσιακές συνταγές μπύρα αλλά ταυτόχρονα προσαρμοσμένες στις τοπικές κλιματικές θερμοκρασίες με μεγάλη έμφαση στην αυστηρή υγιεινή κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Τόσο μεγάλη σημασία δίνεται στην συνολική αποστείρωση, που η μπύρα δεν χρειάζεται παστερίωση. Η ΚΕΟ είναι η μόνη μπύρα που παράγεται στο νησί, η οποία εμφιαλώνεται μη παστεριωμένη.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Henninger

Perlenbacher Premium Pils

Argos Star Lager

Strongbow Red Berries

Lagunitas IPA

Βάκχος Lager... εζυμώθηκε κατά λάθος

Kaiserdom Kellerbier

Ψυχή του πάρτι