KEO


KEO ... Κυπριακή Lager ... έχει σχεδιαστεί από Τσέχους ζυθοποιούς και βασίζεται σε τσεχικές παραδοσιακές συνταγές μπύρα αλλά ταυτόχρονα προσαρμοσμένες στις τοπικές κλιματικές θερμοκρασίες με μεγάλη έμφαση στην αυστηρή υγιεινή κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Τόσο μεγάλη σημασία δίνεται στην συνολική αποστείρωση, που η μπύρα δεν χρειάζεται παστερίωση. Η ΚΕΟ είναι η μόνη μπύρα που παράγεται στο νησί, η οποία εμφιαλώνεται μη παστεριωμένη.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Argos Star Lager

Strongbow Red Berries

Kaiserdom Kellerbier

Ψυχή του πάρτι

Kentavros Pilsner

Blonder Bräu

Lagunitas IPA