Nikos Georgiou Smoked Porter

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 549, Nikos Georgiou Smoked Porter, Ελληνική σπιτική καπνιστή porter με 6,1% αλκοόλ. Ο Νίκος Γεωργίου (γνωστός στα social media ως Nick Priest) είναι δεινός οικοζυθοποιός για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ, στην πρώτη δοκιμή μπύρας του από τις σελίδες του παρόντος μπυρο-ημερολογίου!
Περνώντας στα της σημερινής μπύρας, είναι χειροποίητη, αφροζύμωτη, μαύρη, κρεμωδη, με συνεκτικό, καφέ αφρό μεγάλης διάρκειας, που γενικά είναι καλύτερος από πολλές άλλες εμπορικές porterΤα αρώματα της είναι βυνώδη με πολύ χαρακτηριστικές νότες καπνιστού, καβουρδισμένης βύνης, και σοκολάτας. Έχει γεμάτο σώμα, μέση ανθράκωση και η γεύση της είναι απλά καταπληκτική, λίγο γλυκιά και περισσότερο πικρή, καπνιστή με νότες πικρής σοκολάτας, ξύλου βαρελιού και κονιάκ. Η επίγευσή της έχει αυτή την τυπική πικράδα των porter είναι μεγάλης διάρκειας και συνήθως ακολουθείται από κάποια επιφωνήματα ευχαρίστησης.
Με δυο λόγια και χωρίς υπερβολή, είναι μια μπυράκλα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλές porter της αγοράς. Η σπιτική μπύρα στα καλύτερά της!



Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland