Noctua Anniversary 2 Years

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 485, Noctua, Anniversary 2 Years, Ελληνική session IPA, με 4,2% αλκοόλ, από την Αθηναϊκή Μικροζυθοποιία Noctua, τη μοναδική craft μικροζυθοποιία στο κέντρο της πρωτεύουσας. Όπως ξεκάθαρα δηλώνει η ονομασία της πρόκειται για μια επετειακή έκδοση που ζυθοποιήθηκε με αφορμή τα γενέθλια των 2 ετών λειτουργίας της μικροζυθοποιίας για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα, από τους ιδίους τους ζυθοποιούς της, στο beeroskopio.com
Το χρώμα της είναι σκούρο χαλκοκόκκινο, αρκετά διαυγές με λευκό πυκνό αφρό μέσης διάρκειας. Έχει έντονο άρωμα λυκίσκου με  ευχάριστες νότες εσπεριδοειδών, κίτρου και γκρέιπφρουτ. Το σώμα της είναι ελαφρύ και με μέση ενανθράκωση. Η γεύση της είναι παρά πολύ καλή, ξεδιψαστική, φρουτώδης και ελάχιστα πικάντικη, αρκετά πικρή, με νότες καραμελωμένων βυνών, και κίτρου!Η επίγευσή της έχει ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια στην οποία κυριαρχεί, τι άλλο, η ευχάριστη και έντονη πικράδα.
Χρόνια πολλά λοιπόν Noctua, σας εύχομαι μακροημέρευση και να συνεχίσετε να εμπνέετε τον κόσμο να φέρεται σοφά και να πίνει craft μπύρα!

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland