Notos Gold Lager

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 403, Notos Gold Lager, Ελληνική χειροποίητη lager μπύρα με 5,0% αλκοόλ, και 20 IBUs, από την Notos Brewery - Πρότυπη Μικροζυθοποιία Ηρακλείου, το πρώτο ανεξάρτητο ζυθοποιείο της πόλης του Ηρακλείου στην Κρήτη. Διαβάστε περισσότερα για τη Notos Brewery στο beeroskopio.com.
Η Notos Gold Lager είναι φρέσκια, αφιλτράριστη, απαστερίωτη, ξανθιά μπύρα, φυσικώς θολή, πλούσια σε αρώματα και θρεπτικά συστατικά. Κατά τη ζυθοποίηση της χρησιμοποιείται 100% ελληνική βύνη κριθαριού και ο λυκίσκος είναι ποικιλίας Styrian Golding. Ελληνικά είναι βέβαια όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν, καπάκια, ετικέτες, φιάλες, νερό από την Κρητική γη.
Το ανθρακικό της δημιουργείται με εντελώς φυσικό τρόπο, με επαναζύμωση μέσα στη φιάλη ή στο βαρέλι, χωρίς την προσθήκη βοηθητικών υλών και άλλων πρόσθετων χημικών συντηρητικών. Μια μπύρα που ζει μόνο στο ψυγείο, λόγω των άριστων ζωντανών πρώτων υλών της.
Κατά το σερβίρισμα στο ποτήρι δημιουργείται άφθονος λευκός και πυκνός αφρός που γρήγορα εξαφανίζεται εντελώς. Τα αρώματα της είναι έντονα, ισορροπημένα μεταξύ βύνης και λυκίσκου και η γεύση της ξεδιψαστική, γλυκιά και πικρή ταυτόχρονα, με μέτρια ενανθράκωση, όπως θα έπρεπε να είναι μια craft lager! Η επίγευση είναι μέσης διάρκειας κι ελάχιστα πικάντικη.

Με νέα ετικέτα στις 5 Απριλίου 2020 και συγκεκριμένα απο την παρτίδα με το V for Vrettakos αυτοκόλλητο!: 


Πηγή: notosbrewery.gr
Πηγή: www.beeroskopio.com



Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Lagunitas IPA

Astroblaster

ΛΑΤΙΝΑ

Argos Star Lager

Blonder Bräu

Ψυχή του πάρτι

McFarland