Charma Belgian light ale


Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 341, Χάρμα Belgian light ale, Ελληνική βαρελίσια special brew, Belgian ale μπύρα με 5,5% αλκοόλ, από την Κρητική Ζυθοποιία στα Χανιά. Η λειτουργία της ξεκίνησε το 2007 και είναι η πρώτη μικροζυθοποιία στο Νομό Χανίων με έδρα το Ζουνάκι του Δήμου Πλατανιά. Στην παραγωγή των μπυρών της χρησιμοποιούνται εξαιρετικής ποιότητας βύνες από τη Ελλάδα και το Βέλγιο, λυκίσκοι από όλο τον κόσμο και το κρυστάλλινο νερό από τα Λευκά Όρη! Όλες οι μπύρες διανέμονται μόνο σε βαρέλι!
Η συγκεκριμένη special brew μπύρα καταναλώθηκε εντός του χώρου που έλαβε μέρος το Athens Beer Festival 2017, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο Γκάζι, και μάλιστα καταναλώθηκε εις διπλούν! Τόσο πολύ μου άρεσε το πρώτο ποτήρι που παρότι υπήρχαν πολλές άλλες μπύρες στο φεστιβάλ, δεν μου έκανε καρδιά να δοκιμάσω κάποια άλλη!
Το χρώμα της είναι θολό ξανθό με κατάλευκο αφρό! Διακρίνονται έντονα αρώματα φρούτων, μπαχαρικών και μαγιάς. Πρόκειται για μια γεμάτη, όλο φρεσκάδα μπύρα, πλούσια, τραγανή ale, εξαιρετικά δροσιστική και ελάχιστα πιπεράτη! Όπου τη βρείτε δοκιμάστε την!

Πηγή: www.cretanbeer.gr




Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Lagunitas IPA

Astroblaster

ΛΑΤΙΝΑ

Argos Star Lager

Blonder Bräu

Ψυχή του πάρτι

McFarland