Fischer


Μπυρολόγιο ημέρα 262, Fischer, Γαλλική pilsener, με 5% αλκοόλ, από την Αθηναϊκή ζυθοποιία σε χαρακτηριστικό ανάγλυφο μπουκάλι. Είναι ο κυριότερος «πρεσβευτής» της αλσατικής ζυθοποιίας. Η εξαιρετική γεύση της μπίρας Fischer είναι αποτέλεσμα συνδυασμού των παραδοσιακών αξεπέραστων Γερμανικών τεχνικών ζυθοποίησης και της εκλεπτυσμένης Γαλλικής κουλτούρας, με τη σφραγίδα των Αλσατών, που δεν αφήνουν ποτέ τίποτα στην τύχη. Η Fischer παράγεται από τα καλύτερα φυσικά συστατικά της Αλσατίας, νερό από υπόγειες πηγές, βύνη και κριθάρι από τις εύφορες πεδιάδες της υπαίθρου. Από το 1821 έως σήμερα, παραμένει πιστή και συνεπής στην ποιότητα την οποία «έχτισαν» και διατήρησαν γενιές ζυθοποιών, με τις ίδιες τεχνικές και μεθόδους που δίδαξε ο Jean Fischer. Περισσότερα για τη ζυθοποιία εδώ.

Έχει χρώμα χρυσό διαυγές, με κατάλευκο αφρό μέτριας διάρκειας. Διακρίνονται τα τυπικά αρώματα μίας pilsner μπύρας. O λυκίσκος έχει τον πρώτο λόγο και ακολουθούν τα απαλά αρώματα βύνης. Η γεύση είναι, απαλή και ισορροπημένη μεταξύ λυκίσκου και βύνης, ενώ στην επίγευση αφήνει μία υπόγλυκη γεύση, μέτριας διάρκειας.

Κλασική και μοντέρνα, είναι σίγουρα μια ευκολόπιοτη ξανθιά που πετυχαίνει το συνδυασμό του παραδοσιακού με το μοντέρνο, στο τέλος όμως ... It’s About Taste όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το πρόσφατο ατμοσφαιρικό τηλεοπτικό σποτ της που επιμελήθηκε o βραβευμένος στις Κάννες, Αιγύπτιος σκηνοθέτης Ali Ali, και αποτυπώνει στην οθόνη τα «συστατικά» της επιτυχίας της μπύρας Fischer με απόλυτη δεξιοτεχνία: Ένας πίνακας στον οποίο αποτυπώνεται η Αλσατία, μία μουσική μπάντα που παίζει live το Bensonhurst Blues, μία ελκυστική γυναικεία παρουσία που κάνει την εμφάνισή της. Και η λήψη συνεχίζεται, επικεντρωμένη στο ιδιαίτερο λογότυπο της Fischer και το καμπυλωτό μπουκάλι της, για να απογειωθεί με τον ήρωα και την εμπειρία των αισθήσεων που του αφήνει η επίγευσή της. Απολαύστε το:


Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland