Samuel Adams Boston Lager


Μπυρολόγιο ημέρα 229, Samuel Adams Boston Lager, Αμερικάνικη amber lager μπύρα με 30 IBUs και 4,8% αλκοόλ από τη Βοστόνη. Η αγαπημένη μπύρα των διανοούμενων και όχι μόνο! Η Samuel Adams έφερε την επανάσταση, όταν το 1985 έκανε την εμφάνισή της με μια ασυνήθιστη και γεμάτη γεύση, σε μια αγορά που ως τότε κατακλυζόταν από ελαφριές μπύρες. Ο ταλαντούχος Jim Koch, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, παραδοσιακές τεχνικές και τη συνταγή του προπάππου του, φτιάχνει μια πλούσια Amber Lager, η οποία μέσα στα πρώτα πέντε χρόνια γίνεται η Νο 1 αμερικάνικη μπύρα της κατηγορίας της.
Στο παρακάτω διασκεδαστικό βίντεο, μπορείτε να απολαύσετε τον ίδιο τον Jim Koch να παρουσιάζει, την Πρωταπριλιά του 2014, την υποτιθεμένη νέα μπύρα της Samuel Adams με ένα νέο συστατικό που ονομάζεται heliYUM (helium - ήλιον)!


Η Samuel Adams διακρίνεται για το κεχριμπαρένιο χρώμα της, που προέρχεται από το θερινό δίστιχο κριθάρι και από το καβούρδισμα της βύνης καθώς και για τα πλούσια αρώματα της καραμέλας, των κόκκινων φρούτων και ανθέων, το μέλι και το κίτρο! Η γεύση της, απαλή και γεμάτη, πλούσια γεύση κλασσικής Lager, βυνώδης, με πικάντικους τόνους λυκίσκου και σύνθετη επίγευση.

Πηγή: www.okathens.gr

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland