Thornbridge Charlie Brown

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 150, Thornbridge Charlie Brown, Βρετανική brown ale ζυθοποιημένη με οργανικό φυστικοβούτυρο και φιστίκια peanuts. H μύτη πιάνει ξηρούς καρπούς, καραμέλα και βύνη. Γεύση απαλή, καμένη καραμέλα και φυσικά μια ιδέα φυστικοβούτυρου. Σίγουρα μια ενδιαφέρουσα, ευκολόπιοτη και αναζωογονητική μπύρα με 6,2% αλκοόλ.
Η Thornbridge εμφιάλωσε μπύρες για πρώτη φορά στις αρχές του 2005, μετά την ίδρυση ενός ζυθοποιείου στη περιοχή του Thornbridge Hall (νοτιοανατολικά του Manchester). Ο αρχικός σχεδιασμός τους ήταν η παραγωγή μιας ποικιλίας από βαρελίσιες μπίρες που παρασκευάζονταν με παραδοσιακές συνταγές αλλά συνδυάζοντάς τες με μια σύγχρονη εκδοχή μέσω της χρήσης ενός ευρέος φάσματος λυκίσκων, βυνών και με την καινοτομία και το πάθος της ομάδας των ζυθοποιών.
Έχοντας αρχικά κερδίσει μια σειρά από βραβεία (μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει πάνω από 350 εθνικά και διεθνή βραβεία) εγκαινιάσαν μια νέα γραμμή παραγωγής και εμφιάλωσης στο Bakewell τον Σεπτέμβριο του 2009 ώστε να ανταποκριθούν στη ζήτηση και να αυξήσουν τη γκάμα των προϊόντων τους.


Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland