BECK'S


Μπυρολόγιο ημέρα 155, BECK'S, Γερμανική lager. Έχει γεμάτη, ξηρή και ελαφρώς πικρή γεύση και περιεκτικότητα σε αλκοολ 5%. Παράγεται από το 1873 στη Βρέμη.Είναι η #1 εξαγόμενη Γερμανική μπύρα. Η ανώτερη ποιότητα της έχει αναγνωριστεί και βραβευτεί με δύο μετάλλια τα οποία απεικονίζονται στην ετικέτα του μπουκαλιού. Σήμερα διανέμεται σε πάνω από 100 χώρες.
Η παραγωγική διαδικασία της γίνεται σύμφωνα με τις αυστηρές και χωρίς συμβιβασμούς διατάξεις του Γερμανικού νόμου περί καθαρότητας (German Reinheitsgebot – Purity law). Με απόλυτη αφοσίωση στην κληρονομιά της, η Beck's τα τελευταία 125 χρόνια έχει αλλάξει μόνο 6 Brew Masters, κάτι που εγγυάται την πιστότητα στην ποιότητα και στη συνταγή της.

Σχόλια

  1. Από Ρόδο! Στο παρελθόν, ακόμα και τα μικρά ψητοπωλεία στην Ρόδο σε ξάφνιαζαν με τις καλές μπύρες εισαγωγής που είχαν στα ψυγεία τους, συχνά με ετικέττες που δεν κυκλοφορούσαν στην υπόλοιπη Ελλάδα. Κουφό για έναν Αθηναίο, που στην πρωτεύουσα δεν έβρισκε τίποτε άλλο από τα νεροπλύματα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας που έχουν καταλάβει τα πάντα. Σταδιακά όμως, όπως όλα τα καλά πράγματα, αυτά εξέλιπαν. Τώρα,ύστερα και από την κατάργηση του παλαιού ευεργετικού μέτρου των μειωμένων δασμών αλλά και την οικονομική κρίση από το 2009 κι΄εντεύθεν, το γνωστό καρτέλ έχει αρχίσει και μονοπωλεί την αγορά. Τελευταία επιλογή για τον κάπως ποιοτικό πότη, που θέλει να συνοδεύσει με καλή μπύρα τα σουβλάκια και τα λοιπά, η Beck's που εξακολουθεί και υπάρχει σε αρκετά ψητοπωλεία. Με σταθερά καλή γεύση και οικονομική τιμή, άκρως ανταγωνιστική, μπορεί να ικανοποιήσει ένα πραγματικό φίλο της μπύρας, σε αντίθεση - πάντα - με τα θλιβερά προϊόντα του γνωστού καρτέλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland