Cannabia

Αγαπημένο μου μπυρολόγιο ημέρα 126, Cannabia, Γερμανική οργανική lager μπύρα ... Ένας συνδυασμός λυκίσκου, κριθαριού, κάνναβης και λεμονιού. Έχει 5% αλκοόλ και η κάνναβη κυριαρχεί και στο άρωμα και στη γεύση!
Κάποιοι μπορεί και να τρομάξουν στην ιδέα και να αποφύγουν την κατανάλωση της όμως η αλήθεια είναι ότι ο λυκίσκος που περιέχουν όλες οι μπύρες ανήκει και αυτός στην οικογένεια των κανναβοειδών. Σύμφωνα με τη βοτανική, είναι «πρώτος ξάδελφος» με την τσουκνίδα, την κάνναβη και τη μουριά. 
Η μπύρα δεν περιέχει τίποτα απαγορευμένο ενώ σύμφωνα με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν χρειάζεται ειδική άδεια για την κυκλοφορία ποτών και τροφίμων που περιέχουν οργανική κάνναβη. 
Η μπύρα παράγεται από οργανική κάνναβη, νερό, ζάχαρη, βύνη και λυκίσκο. Η κάνναβη έχει αποξηρανθεί στον ήλιο και δεν περιέχει τετραϋδροκανναβινόλη (THC), την ουσία δηλαδή που προκαλεί την ιδιαίτερη ευφορία στους χρήστες χασίς.
Η οργανική κάνναβη καλλιεργείται νόμιμα στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, εκτός από την Ελλάδα, την Ιταλία και το Βέλγιο. Σύμφωνα με οδηγία της Ε.Ε. δεν μπορεί να περιέχει περισσότερο από 0,3% της ουσίας THC.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίου έτους

Argus (ΕΡΜΗΣ)

Perlenbacher Premium Pils

Henninger

Astroblaster

Lagunitas IPA

ΛΑΤΙΝΑ

Blonder Bräu

Argos Star Lager

Ψυχή του πάρτι

McFarland